Monday, March 30, 2009

rase mau meleleh air liur nih..

Cuba korg tgk udang yg berenang2 dalam mangkuk tuh.ada rasa keterujaan tak?hehehehe.
nak tau cerita lebih pjg,tunggu besok jelah ye. pasai wa dh nk blk neh.daaa..!!!!!!!!hehehehe.

5 komen-komenan:

Hassilah Salleh said...

Ada tengok citer pasal kedai mee banjir udang ni kat you tube hari tu http://www.youtube.com/watch?v=NY-owW3sqAA. Mana tak sedap kalau dah banyak udangnya, besar2 lagik. Slurpp...

:: ishamsuria :: said...

ni mee udang pulau sayak ke wei???
hang ni wat kempunan aku la..dahla kat sabah ni xdok food camtuh! tensi beb!!
aku letak link ko dlm blog aku ye...ampunnnn

sue-ana said...

abin,
hahahaha,tau xpe.syok melantak udang jer pun.hihi

isma,
ni mee banjir udang kuala sepetang. alah, yg masuk majalah 3 aritu. ko ltk link dlm blog?dialu2kan.hehehehe

aku said...

wah. terujanya aku nk gi makan mee udang ni. Tak sangka lak ko dah sampai dulu kat mee udang ni. hehehe.

BTW thx a lot for the award.

sue-ana said...

muahahaha.jgn jeles ye, i mkn dulu dr u.hahahaha

:: pengikut2 setia ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...