Friday, January 16, 2009

sakit hati aku..

Saje je tau..punyalah aku nk mengelakkan diri dari dia, so aku xangkat hp, elok lak dia call telefon opis. menyesal lak aku bg no fon opis. yg sakit ati tuh, boleh lak dia tnya,awak ni masih tinggal di Taman Keramat ke? padahal dh terang2an no fon opis aku tu start dgn 04. mangkuk tingkat sungguh. Pastu lak, dgn penuh keayuan mengayat aku mcm2. walaupun pertanyaan aku dia jawap td, tp cara penjawaban dia tu, aku pasti yg aku telah tertipu sekali lagi.huwaa!!Kejam tul la org Insurans nih. Kalau org xnak tu,xpyhle paksa2. huhuhu. Camne nk buat ek???huhuhu.

Nota kecik: ampun ye pada org2 yg ada kaitan dgn org yg aku sebutkan di atas nih.bkn nk menyalahkan, tapi aku tensen sgt. huhu.

Nota kecik nombor 2: knp la skrg ni depa beroperasi cara "online" tru fon? cerita byk2, baca agreement, trus done. kadang2 kita xcakap yg kita setuju pun, tiba2 bln depannya dh kena byr.kan senang mcm dulu, kena sign2 bagai kat hardcopy. ada gak masa nk pk dlu hape2 yg patut.

4 komen-komenan:

aku said...

new layouts?

sue-ana said...

yup.saje tkr angin.

elseri said...

seri baru ecperience menda yg sama dari bonuslink. :D seb baik terlepas.

sue-ana said...

pergh,seronoknya sbb dh bjaya lari.yg saya nyer ni,tidak berjaya sbb diorg already hv my ccard number. so,mmg xleh nk lari. huhuhu

:: pengikut2 setia ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...