Tuesday, January 20, 2009

perati,jgn xperati.haha


Antara perubahan yg aku perasan:

1. Dah ada hotel sebijik (EDC)

2. kat Dewan Konvensyen tu ada Bank Islam

3. Sederet kedai kat Changlun tu dh terbakaq..huhu.(terbakaq ke dibakaq, wallahualam)

4. Dah xde dah school2, fakulti2 bagai..sume dh tukar jadik Kolej.bukan kolej kediaman ye,kawan2. Kalau xsilap,diorg dh combine a few fac. yg berkaitan jadi satu Kolej. (Sekolah teknologi maklumat dh masuk under College of Arts and Science). kalau xsilap la,kalo silap.ampun!!

5. Dah ada padang ekuestrian kat depan Area dekat2 Dewan Konvensyen tuh. (pergh!)

6. Kolej aku dh tukar nama!!dah xde dah Kolej Guthrie. dh jadik Kolej Sime Darby. adik beradik la tuh,kan.hahah


Ada lg,tp aku xingt.haha


Yang masih kekal:

1. Bas HBR masih ada lg.

2. Student masih pkai formal lg.hahaha
3. CIMB bank kat pintu gerbang tu ada lg.eheh


xhingat.nnti dh ingt aku update lain.haha.tp betullah, 5tahun xjengah tempat itu, dh byk berubah. mengimbau kenangan lama sungguh la bila menjejakkan kaki di sana.haha


3 komen-komenan:

elseri said...

bas hbr??? hahaa igtkan dah ada rapidkedah ke :D igt lagik zaman matrik dulu naik bas yang begegar2 cam nak tercabut sume skru. lagi sadis.

formaliti=uum :) dak IT yang paling selekeh pon antara yang smart bebanding U lain :P

elseri said...

weh, ita kata amin kecik ati korang takmo datang kenduri dia. pastu ita baikkkk punya plan, kita gathering kat sini ala2 cam elise dulu tuh. bila elise turun kl?

sue-ana said...

che seri,
serius.ada nmpk lg bas HBR tu,tp di luar kampus la.bkn dlm kampus.hish,ada ke rapidkedah?penah tgk rapidpenang je.eheh

amin kecik ati?huhu.serius la,ada hal masa raya cina tu.bkn sesaje xmo gi.huhuhu.

:: pengikut2 setia ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...