Friday, October 24, 2008

Hobi. Part 1. (entry copy from other blog)

Nilah hobi baru aku.eheh. Hobi yg skrg ni dh xramai org buat. Tp aku lak yg terhegeh2 nk start. Saje,nk mengisi masa lapang di waktu cuti. Agak seronok membuatnya,boleh hilangkan tensen plus menenangkan fikiran. cewah! Baru start 2 hari lepas, so,baru dpt buat sikit je. Nnti agak2 dh berupa sesuatu,aku paste lain yek!

Idea nk menceburkan diri dalam arena baru ni dtg dari kakak iparku. Aritu gi rmh dia,excited lak tgk dia buat mende tuh. Bila suarakan rasa mcm nk buat juga,dia trus bwk aku gi kedai alat jahitan utk cari bahan2nya (bahan2 la sgt, mcm nk masak pulak.muehehe)

So,korg doakan le aku berjaya menyiapkannya sehingga ke helaian benang yg terakhir. Aku takut aku ni krg,half way je berkobar2. muahaha

Nota: Agak2 ada x org yg x paham gambar aku tu? muahaha

Nota 2: At least, jiwa kacau aku 2-3 menjak ni ada ubatnya. Haha

5 komen-komenan:

masviona said...

sue layan hobi crosstich (cam ne entah spelling nye) ke?

sue-ana said...

ye,kak mas.haha.saje,baru start.utk mengisi masa libur yg bosan.

elSeri said...

weis baru tangkai je tuh.. daun pon baru sehlai. bunga nye mana??

sue-ana said...

puan seri,
bunga on the way..muahaha. :p

elSeri said...

err.. puan itu sangat aneh dan formal bunyi nye :P boleh kah panggil che seri :D

:: pengikut2 setia ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...