Friday, February 18, 2011

unsangkarable part dua.

hari ini saya nk cerita pasal time saya jalan2 cari pasal bulan satu tempoh hari. tapi......nk kena cerita gak ke??tunjuk gmbr je boleh x?hehe

sila sengetkan kepala anda untuk melihat gmbr ini. haha. kes mls nk rotate.

pokok2 yang daun2nya sume dh agak tiada.


ada budak yg excited nmpk burung merpati yg banyak (padahal kat area rumah dia pun berlambak burung merpati yg sejenis.hahaha)

port wajib bergmbr. baju itu adalah baju pinjam. hehe. (walhal penah je bergmbr begini kat Genting Highland.muahaha)


mcm xsangka akan dpt tgk jembatan ni secara live. jembatan ni yg org selalu salahertikan sbgai london bridge is falling down.


dah rasa mcm kembali ke zaman prince Arthur n Merlin la plak. ngeh3.


musti ada bukti bergambar a.k.a gmbr yg ada muka sendiri la kan. nnti org ingt aku cilok gmbr dr incik gugel la plak. muka sgtlah xsemenggah. tgh menahan sejuk (walaupun suhu idakle negatif time tu. tp ttp sejuk woo.nak2 time angin bertiup sepoi2 bahasa mesia)

bas dua tingkat kaler merah. dpt gak merasa naik bas ni. kat mesia pun aku pnh naik bas 2 tingkat. tp tu bas ekspres.scary woo.huk3

gmbr ala2 berkabus.snap dari dlm teksi.kalau xsilap,baru lps ujan kot. (frust sbb xsmpt berkenalan dgn salji di sana.huk3)


nota: saya nk buat kerja jap.nnti kalau smpt saya cerita pjg lebar lagi ye. maaf ye kawan2. (aisyah, sila bersemangat kembali ye utk mmbaca blog saya.eceh!)

9 komen-komenan:

Kazaztan Team said...

amboi...jln sakan...

suhana said...

tu baru gmbr hari pertama. blm lagi hari kedua,ketiga dan seterusnya.muahaha.

ZurHeritage said...

salam sue,kak an ni..bestnye sue jejln kt sana..eemmm pi makan angin ke? keje?

Arissa Aqilah said...

wah wah wah....seronoknya....berholiday sampai london...bila ko pergi..bestnya merasa g Europe.

sue-ana said...

kak an,
wah,camne leh sesat masuk blog saya ni??hehe.welkam.welkam. saya pi sbb ada kursus 4 hari. selebihnya jalan2 cari pasal la.hehe

aisyah,
bkn holiday la.kursus. tp aku xla boh gmbr kursus. haruslah boh gmbr jalan2,kan. hehe. pergi sana januari lepas, seminggu lebih.

echan said...

si aisyah trus je sibuk cakap 'ummi nak tgk polidang, nak nyanyi polidang!' bila tgk gambar jambatan tu. huhu

suhana said...

echan,agak2 kalo aisyah tgk live jmpbtn tu,kompem dia nyanyi lagu polidang di situ juga.hehehehe

@tune® said...

ah..samapi bile harus aku rase jeles nih...huwarghhhhhh

suhana said...

atun,

err...adekah itu satu hint supaya aku menghapdet blog??ahahahaha.baek!!!

:: pengikut2 setia ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...