Wednesday, December 16, 2009

DEKO..DEKO..DEKO..

korang ada idea x nk decorate satu bilik yg sekangkang orang utan (besar sedikit daripada kangkangan kera) yang ada 2 single bed dan bakal masuk 2 bijik almari kayu supaya tak nmpk sempit???hu hu. penat memikir ni. kunun2 macam nk lukis pelan. tp wa bkn reti pun lukis2 pelan ni. dulu pun aku agak takut nk jawap soalan plan dan dongakan masa exam SPM.hu hu.






ah,malas nk pikir. baik aku tgk tv. lg best.

2 komen-komenan:

Arissa Zahirah said...

g tgk kt ikea...dia decorate bilik yg besar kangkang anak org utan dgn cantiknye..yg penting perabot ko kena kecik2 je...utilise everything..

sue-ana said...

aisyah,
masalahnya,aku kat penang skrg nih. penang mana ada Ikea. eheh. nk cari perabot murah pun susah woo..

:: pengikut2 setia ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...