Monday, January 12, 2009

Gosip panaszz...

sape nk dgr gossip??meh sini..meh sini..dok dekat2 dgn aku.kalau jauh, tu korg punya pasal la.sape suruh korg dok jauh2??eheh..ok2, aku mula..ni wa nk stori mori sket.
Pada suatu hari............

hish,mana bley gosip2. tu dh dikira mengumpat. kalau gosip mende yg xbetul lak, dah jatuh hukum fitnah tu.huhu. korg ni,sibuk2 lak nk dgr. dapat dosa sebakul, sama macam aku nnti, padan muka.haha.

jap2..amende yg ko merepek ni, sy**tan!!!muahaha. aku dh mula agak xbetul kot arini. td dh buat keje gile. download lagu byk2, smpai naik "hang" pc aku ni. maklumle, lebih byk lagu2 drpd kerja2 opis.huhu. nnti bila pc dh masuk virus, pandai lak aku nk salahkan pendrive org lain.kunun2 sbb pendrive org lain, virus tersesat masuk dlm pc. xsedar diri, padahal salah sendri. kesian pendrive itu, kan..kan..

aku pun xtau motif sbnr aku hapdet blog ni. xde isi perut, tp sibuk gak nk hapdet. mungkin aku hanya mau melepas gian, atau melepaskan tensen, atau menghilangkan bosan.hmm..possible, possible..tgk, apa la nk jadi dgn aku ni. perasaan sendiri pun dh xreti nk detect. bahaya2.

adoi,lenguh2 satu bdn aku arini. ni semua gara2 meneman seorg manusia tu round2 penang. nasib ko ler, manusia. aku xde kenderaan nk bawa ko jalan2. terpaksa la ko perabih duit naik kenderaan awam,kan..hahahaha. lenkali kalo mau turun penang lg,tunggu aku beli keta dlu r..boley la bjln sakan tanpa perlu perabih duit sedekah kat public transpot tu. duit tu,boleh sedekah kat aku, wat isi minyak.hahahaha.

Dah2, ni lg lama aku lepak sini, lg merapu meraban lak diriku ini.eheh. jemput minum kopi cicah cekodok tu ye. eh, salah..cekodok cicah kopi la..sedap makan panas2 nih.huhu.sila2..

2 komen-komenan:

aku said...

ala, naik pengangkutan awam kan senang. tak perlu pikir2 nak tekan minyak, tekan break, belok kanan, belok kiri dan sebagainya. hahaha.

sue-ana said...

tapi terpaksa gak memikir budget dlm poket, ye dak?haha

:: pengikut2 setia ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...