Thursday, December 18, 2008

pedih bijik mata..

Dah lama rasanya aku dh xupdate blog aku ni.agak bersawang juga nmpknya. pengunjung pun dah agak xde je rasanya. huhu. Agak busy la lately..busy berfacebook.ahahaha. xde,serius. mmg agak busy. Semenjak jurnal2 ni nk masuk manuscript Central, agak kebusyan. Lgpun, ujung2 tahun mcm ni,mmg berlambak2 jurnal yg nk terbit. Aku mcm xpercaya je yg aku akan busy sebegini. Minggu depan pun the whole week x dok di opis. Kursus + cuti skali. muahahaha.

Aku mcm xde entry yg menarik untuk ditulis hari ini. padahal arini agak tidak brp byk kerja berbanding selalu. (sbnrnya bkn xde keje, tp bos dh cuti. jadi boleh mengulo jap.haha). bila time busy gile tu,mcm2 idea yg dtg.nympah sgguh aku.huhu.

Adoi, dh nk balik le pulok. Mlm ni aku pk lain la, apa2 yg aku nk update masuk dlm ni. esok leh mengarang dgn jayanya. Chiaowww!

Nota: Pedih bijik mata = ngantuk + sehari suntuk ngadap pc + mata masuk habuk - xde eyeMo. (huhu)

2 komen-komenan:

kahuba said...

ohh.. kau hanya akan rindukan waktu sibuk bila kau terasa sangat lapang..

percayalah!

sue-ana said...

tak jugak, encikk kahuba..ahahaha. kenapa aku xpenah pun rindu waktu sibuk ku??eheh

:: pengikut2 setia ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...