Monday, May 07, 2012

sneak peek...entry dah basi

Ye,saya tau saya dah lama x update blog. ada 2 entry sangkut. saya mintak mahap.saya tau saya akan dilahar dengan jayanya.hahahahaha.tapi..ada aku kesah??? Saya letak sneak peek dulu boleh?Saya janji..ni betul2 janji..malam ni saya buat karangan.. esok saya up kan masuk blog ye,kawan2.. Mari kita sneak peek dulu 2 trip saya bulan 3 yang lepas. Ke Beijing pada 19-24 Mac dan ke Seoul Korea pada 25-29 Mac.


Great Wall of China

Tiananmen Square, Beijing, China

Forbidden City, Beijing, China

Passport with ticket

Trickeye Museum, Hongdae, Seoul South Korea

KBS Exhibition Hall, Yeuido, South Korea

Star Avenue, Lotte World, Seoul South Korea

Time Out Gelato, Gangnam, South Korea (Micky Yoochun punya kedai)




5 komen-komenan:

aNNa said...

waaaaa!!

finally...orang tu dah update belog die.

n way, kite punya 'ucapan aluan' blog hampir sama..yummMmm!! :)

sue-ana said...

hahaha..mintak mahap.akak ni kalo bab2 mengarang mmg lomah sket. hehe.ok,dh folo blog awak jugak!HEHE

miloais milo said...

lama banget menunggu
ingatkan dah tak mo update

sila sambung ye
kalo tak nanti iols bagi laharan berapi
ekekekekek

sue-ana said...

ekekekeke..ampun,kakshu..iols ni mmg bab2 karangan mmg lomah.satgi tepek gmbr sahaja pun kena laharan jugak.dont worry,nnti iols tepek gmbr manager oppa ye.hehe

Anonymous said...

syoknya jalan jalan!!

-seri

:: pengikut2 setia ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...