Thursday, March 08, 2012

masa untuk buat checklist (lagi..)hehe



Lagi 11 hari..mari membuat checklist...kikikiki

checklist:
1. tiket flight--> done
2. accomodation -->done
3. travel agent + airport transport --> done
4. luggage-->done
5. pocket money (4 shopping)--> tukar RM500 je aci dak?kikikiki
6. fast food/packet food --> belum cari lagi
7. what to wear? kasut--> masih survey.kalo xjumpa gak,pakai saja apa yg ada, baju--> warmer clothes done! ^^
8. passport-->sudah renew. so, done
9. tukar duit--> done!
10. tmpat jalan-jalan-->dah setel dengan TA
11. souvenir to buy-->belum pikir lg. bergantung kpd bajet yg ada.
12. simple words untuk memudahkan komunikasi--> errr....hihihihihi
13. visa-->done!
14. berangan--> yang ni dah lama dah buat. muahahaha

checklist Part II:
1. tiket flight--> done
2. accomodation -->done (tapi belum bayar)
3. airport transport --> done
4. luggage-->done
5. pocket money (4 shopping + makan n jalan2)--> done!tapi blm tukarr..
6. fast food/packet food --> belum cari lagi
7. what to wear? kasut--> masih survey.kalo xjumpa gak,pakai saja apa yg ada, baju--> warmer clothes done! ^^
8. passport-->sudah renew. so, done
9. tukar duit--> err..belum lagi
10. tmpat jalan-jalan--> itenarary siappp!!hehe
11. souvenir to buy-->tak payah kot.kikikiki
12. simple words untuk memudahkan komunikasi--> err...kikikiki
13. berangan--> yang ni dah lama dah buat. muahahaha

5 komen-komenan:

Anonymous said...

ke mana che sueana?
-seri

sue-ana said...

jalan2 cari pasal lagi la,Puan Seri.hehehehehe

gme said...

wah. sakan checklist kan

miloais milo said...

moga uols dan kawan2 kita tu.... selamat pegi dan balik ye....

sue-ana said...

akakmiloais,

iols blm pergi lg.kawan2 kita tu dh selamat berjimba skn dh.huk3

:: pengikut2 setia ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...