Thursday, February 09, 2012

LAHARAN BERMULA DARI SEKARANG!!!!hehehehehe


mari..mari..mari melahar macik beramai2..ngee..

ye,macik tau,macik dh berzaman tak hapdet blog. yo yo o je berjanji manis bagai di post lepas, kunun2 dah ada gejet baru nakle rajin hapdet..tapi nan hadooo...bagilah gajet rega ribu riban pun,kalo dh malas tu,malas juga..ngeee...


oh,ye..perkenalkan gajet baru makcik.xmahal pun.yang sedang2 saja.beli pun supaya dapat lyn game dgn muvie dgn bestnya tanpa hangkut netbook yg dulu-dianggap-kecik-tapi-skrg-dah-konsider-besar-juga..plus boleh call.tp idakle ltk fon gedabak ni kat telinga trus ye kwn..tu mengundang gelak ketawa org ramai namanya..so far,macik puas hati dgn gejet ni.almaklum beli pakai duit (baca:hutang byr bln2) haruslah kena puas hati,ye dak?hehe.


opss..terkantoi disitu,sedang melayan cerita ceriti dlm 1n2dfansubs.ahaks!


ni motipp tetiba dh bertukar cerita pasal gajet lak ni apahal???maaf ye kawan2.terovereksaited sikit.hehehhe..macik arini dalam mode sedey pilu. sbb rancangan feveret macik dh nak hbs season 1. walaupun nk masuk season 2 dah,tp ada members yg xmo sambung..dahla chenta hati macik tu..dgn anak hekan macik...huwaaa....

I'm gonna miss u DingDang bros! (choding + heodang = dingdang..dah mcm bunyi cekelat dingdang la plak.huhuhu)



2 komen-komenan:

miloais milo said...

finally - berupadte jua...

nana - uols buat akak nak nangis lah...
sob sob sob

my peberet show jugak...
tapi nak tengok jugak lah 2nd season ni...
hanya kurang berkenan ngan pakcik win-win tu... mintak2 lah tukar ngan jaeun... ke.. wooh hyuk ke... semangat jugak lah nak tengok...

buat most of all - gonna miss jiwon oppa... harus lah layan youtube oppa 24/7 lepas ni!

sue-ana said...

Hahaha..uols mcm tau2 je iols nk hapdet blog.trus bg amaran.kikikiki

Tulah kak.sebak okeh tgk clip ni. Tgk gmbr last shooting diorg pun,gmbr taewoong kiss pipi sugeun pun bikin air mata saya nk jatuh.

Pasni kita lyn come to play plak ye kak.walaupun xpaham sbb xdak sub.hrp2 ada la fan yg baik hati tlg translet kan citer tu.*praying*

Saya pun xberkenan dgn pacik seungwoo tu.tp rasanya mcm dh finalized je member2 baru tu.huwaaa...

:: pengikut2 setia ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...