Tuesday, November 08, 2011

but tonight..but tonight...


ahaks...sgt gumbira.sbb sudah terima..ok.saya mmg sudah buang tebiat.buang tebiat membeli cd lagu.dh lama rasanya xbuat kerja membeli cd original sejak kenal apa itu download lagu.haha.thanks pada "kwn maya" yg sudi tolong belikan nun trus dari korea.thanks a lot, my friends!!!!!

to be honest, aku dh dengar semua track dlm album ni..komen: puas hati la dgn lagu2nya..berbaloi la beli cd ni walaupun dh selamat download lagu2nya(opss..terkantoi di situ..haha)

td kena ke kl sentral untuk ambil sendiri cd ni drpd member. rasa mcm dh lama tak ke kl sentral.member lak suruh jumpa kat sooka sentral..err..belah manakah sooka sentral itu??(nmpk sgt dh lama tak ke kl sentral)..agak sesat jugakla nk mencari jln ke sooka sentral walaupun hakikatnya kat sblh tu je.hahaha.adoi.kantoi lagi.

baiklah,masa utk dengar lagi lagu2 ni sampai lebam..meh aku bg can korg lyn gak lagu dlm album ni.

p/s: minggu dpn nk dpt lg dua cd.hahahaha..mmg gilo la aku.patutla duit gaji aku mcm cpt je hbs bln ni..(opsss..terkantoi lg.haha)



4 komen-komenan:

miloais said...

wahhhhhhhhh! best banget dapat beli yg ori - lagu2 sedap hoccay!
iols suka dua-tiga lagu dalam tu...
yg ada ni pun donlod aje...

makdik2301 said...

yess....akhirnya kO updated gak blOg nie...
besttnya dpt album seunggi...nana album 2 ada free gift pOster ker??

sue-ana said...

@miloais-nana pun dh download dulu lagu2 b4 dpt album ni..beli wat cukup syarat je.xsempat nk snap gmbr isi perut cd ni..nnti update lain ek.hehehehe.(tgh tunggu album clover lak.dijangka dpt minggu dpn..ngeeee...)

sue-ana said...

@makdik-haah,dpt poster. bkn dpt free gift sbnrnya..rega album termasuk poster.gmbr kat poster, sama mcm gmbr cover album.nnti aku snap lain.gmbr isi perut cd dgn poster.hehehehe

:: pengikut2 setia ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...