Wednesday, June 24, 2009

xbaik berdendam weh,,

1. Grandpa jetfire mmg best. ~decepticon baik~


2. spy-decepticon-kecik-yg-jadi-keta-mainan tu mmg byk mulut.tp seyes lawak. xble tahan masa dia gesel2 kat mikaela. bengong tul.haha
3. bumblebee nanges??habih kuar sume minyak2 petrol dia.
4. si kembar lori-keta-eskrim yg cute giler,kaler pink. diorg leh imitate keta lain,cam bumblebee. asek gado je.tp bila taim yg satu tu kena telan dgn decepticon, yg satu lg tu cam sedey gile,tp lawak.eheh

5. scary tgk decepticon mcm rimau tuh.
6. autobot motor tu mmg cun gile. (arcee kot nama dia)




7. cute gile masa mak sam tunjuk baby booties sam masa kecik. ho ho.siap gantung kat leher cam rantai.ha ha
8. decepticon yg menyamar jd pompuan cantik tu pun agak scary.
9. kemunculan semula agen simmons.eheh
10. watak baru, Leo. gila bengong ini mamat.ho ho
11. baru tau, rupa2nya decepticon tu bermula dgn pemerintah tertinggi prime yg rebel. ho ho
12. ah, gile ensem sarjan Lennox.


oleh yang demikian,


dgn rasminya aku mengumumkan yg, aku dh tgk Transformers: Revenge of the Fallen!yeehaa!!best2!!pueh ati,pueh ati..


dengan hensemnya juga aku mengaku, aku mmg xpandai nk buat review filem.hu hu


4 komen-komenan:

@tune® said...

series ke besh??
oke oke...
akan gua turuti..

cek!!!

elseri said...

wah wah laju ja gi tengok!

sue-ana said...

atun,
seyes. xrugi kuar rm10.eheh.

elseri,
nk wat camne, kat sini ada kipas-susah-mati wayang. dia yg laju je bli.kami ikut ja.eheh

azmi isa said...

wah. dah tengok ke. i masih belum berkesempatan untuk tgk citer ni. nanti lah i cuba explore kat cinexplex kat langkawi ni, esok atau lusa....

:: pengikut2 setia ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...