Tuesday, April 28, 2009

Layan tag lagik. (crdt to isma)

Aku tgh ngantuk. so,lyn tag dr Isma ni dulu la ek. (echan,ampun!tag ko ku lom buat lg.soalan susah maa..eheh)
.
1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
~semalam, hari ini, esok, lusa, tulat,bla..bla..~
.
dulu aku guna "layan blues jap", tapi disebabkan aku dh xbrp lyn blues lagik skrg nih,aku tukarla. letak nama yg pjg lebar tu sebab..sebab apa ek??ntah.itu je yg terkuar dr pale otak aku taim tu. bole??eheh
.
.
2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
.
aku sgt suka nama anasuhah nih. kunun2 nama glemer le. yelah,obvious sgt kalo ltk nama suhana.jadik,bila ditonggangtebalikkan suhana tuh,jadikle anasuhah. (this name was inspired from one of tv drama masa aku kecik2 dulu.eheh)
.
.
3) Apakah ‘method’ penulisan dalam blog anda?
~caca merba ala2 e-diari pun ada gak~
.
macam2 aku letak dlm nih. cuma yg blom ltk,pasal politik dgn resipi jer.ahaha. aku ni kalo ada problem xske citer dgn org face 2 face dulu. aku lg ske menulis. tp dh agak2 cyber skrg nih,tukar ke blog r. tp aku xdelah citer sumenyer,kan..kan..eheh.masih ada ketika aku masih menulis di atas kertas, pastu keronyok2kan kertas tu dan cmpk dlm tong smpah. lega tul rasa pastu. ha ha
.
.
4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
~xpenah terlintas dlm hati kecil nurani aku nih~
.
sbb aku nih ske baca blk entri2 lama. boleh mengimbau kenangan lalu. cewah!sayang weh. syg gak masa mula2 tukar blog dulu. yelah,entri lama2 aku dlu burn gitu jer.pasal xreti nk import blog.ha ha
.
.
5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
~macam macam ada!!!!~
.
seronok baca blog isma neh. macam2 ada!!citer pasal anak dia yg comel tuh, pasal resipi2 yg xpenah aku rase nk try sbb aku malas. haha. lg satu, gile byk gmbr. nice!!!!!!!
.
.
6) Senaraikan 5 orang yang akan anda tag
~aku malas nk tag org.kalo korg rase nk buat,buatle.eheh~

4 komen-komenan:

azmi isa said...

wah dah tukar rupa bentuk blog ek

@tune® said...

ceh..
mati² aku it name ko anasuhah..
baru nk ckp cantik...

suhana??
kawan aku
akak aku nyer kawan
pon name suhana

sue-ana said...

@tune,
yes, mai nem is suhana. eheh

echan said...

ko mmg.. sedey tau... huhu.

tag isma pon aku tak terlayan lg.

:: pengikut2 setia ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...