Thursday, March 05, 2009

Entry merapu.

Kalau korg berada dlm kasut "dia", agak2 sape yg korg pilih??

Satu: Seorg pemuda yang baik, agak cute, berbudi bahasa, sanggup mengorbankan cinta sejatinya untuk kebahagiaan org lain, tapi miskin harta.

Dua: Seorg pemuda yg baik, hensem, kaya, sanggup buat apa saja untuk "dia", tapi mak bapak pemuda itu xsuka "dia". Tp "dia" sgt suka pada pemuda ini.

Tiga: Seorg pemuda yang baik, hensem, kaya, family pemuda itu suka pada "dia", pemuda itu juga suka pada "dia", tp pemuda itu mungkin masih ada perasaan pada bekas tunangnya.

Pergh, seronoknya jadi dia..Direbut oleh 3 org jejaka yg hensem2 belaka. kalau dia pass sorg kat aku kan best!muahaha!

Nota kecik: yg pastinya, "dia" itu bukan aku ya..hahahaha

11 komen-komenan:

zla said...

bab cinta ni susah nak komen.. kalau aku mmg ar aku pilih yg no. 3... tp kalau aku "dia" of course lah yg 1st.. cinta maaa

sue-ana said...

hahahaha..silapnya yg no 1 tu xbgtau isi hatinya, dan "dia" cuma anggap dia cam adik beradik je..huhu

tapi serius, yg no 3 mmg yg paling ensem.muahaha

Hassilah Salleh said...

Aik? betul ke "dia" ni xde kene mengena ngan ko?

@t00neY r00neY® said...

kalau aku jd dia..
aku wat istikharah...
hihi

zla said...

weh silap...aku nak maksudkan yg 2nd bukan yg 1st..hehehe...

sue-ana said...

cik silah,
serius la xde kena mengena dgn diri ini.pasal tu cuma rancangan tv.haha

cik atun,
tu r,apa nk susah kan.buat je solat istikharah. tp agaknya lps dia wat istikharah, tu yg dia pilih no 2 kot.haha

cik zla,
tu r,patut aku rasa pelik je dgn jwpn 1st ko tuh.eheh

prebetsabu said...

perghh..

cinta itu mmg kompleksssssss

@t00neY r00neY® said...

ceh..da amek yg no 2?
giler taf.nk memenangi hati parents in law...

gud lak neway

:: ishamsuria :: said...

ala suhana wei..xyoh dok susah2..benda yang baik selalunya sukar diperolehi tapi nanti InsyaAllah datang jugak!!
mende aku cakap ni?? aku pun dah turut merapu..hehe
Salam jengok menjengok!!

sue-ana said...

encik prebet,
mmg kompleks pun, mcm kompleks membeli belah..hu hu

cik atun,
tu r,mmg cbrn pun..hahaha.dh selamat kawen pun dia dgn no 2 smlm..dh selesai cerita.hahaha

sue-ana said...

puan isma,
muahaha..kena jangkitan merapu aku ke?eheh.welkam2..welkam tu da klub!jgn terkejut lak baca entry2 merapu aku nih ye.eheh.

:: pengikut2 setia ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...